Privacyverklaring

Bijgewerkt 20 aug 2018

Wie zijn we

Transitie Scherpenheuvel-Zichem VZW

Martensstraat 27, 3271 Averbode

Ondernemingsnummer: 0669.588.921, RPR Leuven

transitie_scherpenheuvelzichem@live.be


Verantwoordelijke voor het naleven van de privacywetgeving:

Frank Van de Gehuchte

+32 (0)465 / 07 85 08


Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we het verzamelen

Contactformulieren / Directe emails

Wanneer u het contactformulier invult wordt uw naam, emailadres en bericht onder vorm van een email verstuurd naar transitie_scherpenheuvelzichem@live.be zodat we u kunnen contacteren i.v.m. uw bericht. Indien u een directe email verstuurd wordt deze email bewaard indien relevant voor de activiteiten van Transitie Scherpenheuvel-Zichem. Verdere communicatie verloopt via email of telefoon. Enkel emails worden bewaard zolang dit nodig is voor een goede communicatie.

Cursussen, infoavonden

Voor activiteiten waarvoor we de deelnemers vragen zich in te schrijven worden naam, adres, telefoonnummer en email-adres bewaard voor de administratie en communicatie over de cursussen en infoavonden. Indien u dit wenst kan u aanduiden of u in de toekomst info en uitnodigingen voor gelijkaardige activiteiten wilt ontvangen.

Nieuwsbrief

Indien u zich ingeschreven heeft voor onze Nieuwsbrief gebruiken wij uw email-adres om u op de hoogte te houden over onze activiteiten en projecten. Voor de Nieuwsbrief maken we gebruik van het MailChimp-platform. U kan zich altijd uitschrijven of uw gegevens zelf aanpassen door op de gewenste link te clicken onderaan elke nieuwsbrief.

Beeldmateriaal

Tijdens onze activiteiten nemen we foto’s met de bedoeling een sfeerbeeld vast te leggen voor gebruik op onze website www.scherpenheuvel-Zichem.transitie.be, op onze Facebook-pagina of on- en offline media ter promotie van gelijkaardige activiteiten. Daarbij kan het voorkomen dat we een gerichte foto nemen bv bezoeker Repair Café die aandachtig een reparatie volgt. Indien u dit niet wenst vragen wij u dit te melden aan de fotograaf. Foto’s waarop u eventueel al staat zullen ter plaatse worden verwijderd.

Website www.scherpenheuvel-Zichem.transitie.be

Er worden geen cookies aangemaakt noch bewaard.

Links naar andere websites. Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken en tracking van derde partijen insluiten. Gelieve de privacyverklaringen van de desbetreffende websites te raadplegen voor alle details.

Profilering

Er wordt geen profilering uitgevoerd door Transitie Scherpenheuvel-Zichem.

Met wie we uw data delen

Uw data worden met niemand gedeeld.

Hoe lang we uw data bewaren

Uw contactgegevens worden bewaard in een MailChimp-adressenbestand om u in de toekomst op de hoogte te houden van  nieuwe activiteiten, infoavonden, cursussen of nieuwe projecten. U kan zich altijd uitschrijven of uw gegevens zelf aanpassen door op de gewenste link onderaan de nieuwsbrief te clicken.

Welke rechten u hebt over uw data

U kan ten alle tijde via email aan transitie_scherpenheuvelzichem@live.be vragen om de persoonlijke data, die we van u hebben bewaard in te zien, aan te passen of te laten verwijderen. Ten laatste 10 werkdagen na ontvangst van uw email wordt uw verzoek ingewilligd.

Hoe we jouw data beveiligen

Het emailbestand is beveiligd met een wachtwoord. Beeldmateriaal wordt enkel bewaard op 1 computer en twee backupmedia.

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Bij verlies van persoonsgegevens wordt indien nodig de privacycommissie op de hoogte gebracht. Impact op de betrokkenen wordt geanalyseerd en indien nodig worden de betrokkenen zelf op de hoogte gebracht.