14 maart: Infoavond oprichting energie-coöperatie in het Hageland

Wij zoeken partnerorganisaties en vrijwilligers die actief willen meewerken aan de oprichting van een energie-coöperatie in het Hageland.

Doel is lokale duurzame energieprojecten te realiseren en winst lokaal te herinvesteren in energiebesparende maatregelen. Van de burger, voor de burger. Dit project wordt gesteund door de Koning Boudewijnstichting in het kader van de projectoproep Gemeente voor de Toekomst.

Het spreekt voor zich dat de oprichting van een burgercoöperatie veel helpende handen vraagt. Zowel medewerkers voor de stuurgroep en werkgroepen als vrijwilligers die mee willen helpen aan het opzetten van de communicatiestructuur of met praktische zaken zoals flyeren of een infostand.

Doe je graag mee, kom dan zeker af op woensdag 14 maart om 19u30. De infoavond voor alle geïnteresseerde vrijwilligers en organisaties gaat door in Den Egger, August Nihoulstraat 13-15 te Scherpenheuvel.