15 november: Open Transitievergadering

Wij nodigen iedereen van harte uit op onze eerste open bijeenkomst die doorgaat in de Bibliotheek te Averbode (15 november 20u-21u30). Onze bedoeling is enerzijds te informeren en anderzijds te polsen naar wat leeft in Scherpenheuvel-Zichem op transitie-vlak.

Hopelijk kunnen we een aantal aanwezigen warm maken om in de toekomst samen te werken aan een duurzaam Scherpenheuvel-Zichem. Wij zijn immers op zoek naar een nieuwe bestuurder en trekkers voor de kerngroep. Daarnaast kunnen we altijd hulp gebruiken ter ondersteuning van onze activiteiten. In ruil voor je engagement krijg je de kans om samen met bondgenoten de transitie naar een duurzamere toekomst vorm te geven in onze gemeente en daardoor boeiende kennis op te doen, andere mensen te ontmoeten en nieuwe vaardigheden te leren en te oefenen.

Voor meer info over de bestuurders-, trekkers-, vrijwilligersrollen klik hierop: Transitie open functies en taken.

Met speciale dank aan de bibliotheek voor het ter beschikking stellen van een ruimte voor de bijeenkomst.